Gruppträning

Vårt mål är att ge dig de mest effektiva och stimulerande klasserna i Trelleborg. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla vårt utbud för du som medlem ska få den bästa gruppträningen.

Våra pass

FITNESS FORCE CIRKELTRÄNING


FITNESS FORCE HIIT

 

FITNESS FORCE SPINNING
Är en av de mest effektiva träningsformerna för ökad fettförbränning och  kondition. Du leds av en instruktör som till inspirerande musik tar dig med på en pulserande cykeltur. Spinning är en varierad, rolig och effektiv träningsform där du själv styr motståndet beroende på din dagsform.

FITNESS FORCE  STEPUP DANCE WORKOUT

Lite klurigare stepklass som passar dig som tidigare provat någon av de enklare stepklasserna. Konditionsträning där vi flätar samman olika rörelser till lite längre kombinationer. Både hjärta och hjärna får arbeta. Klass som är 55 min avslutas med ca 10 min styrka.Tuff konditionsträning till varierad musik.

FITNESS FORCE ZUMBA
Det är ett dans pass där du lär dig dansa Salsa, Samba, Merengue, Reggaeton, Cumbia, Flamenco och Calypso. Med musiken skapas ett dynamiskt, spännande och effektivt träningssystem. Varje låt har en egen koreografi utformad av enkla danssteg. Alla låtar tillsammans utgör en intervallträning, det vill säga en kombination av snabba och långsamma rytmer. Detta ger som resultat större kalori- och fettförbränning, generellt förbättring av konditionen och komplett kroppstrimning.

FITNESS FORCE FIGHT CLUB
Är en perfekt träningsform för dig som vill ha både kondition och styrka i en och samma klass. Här jobbar vi två och två (självklart kan du komma ensam) med slag och kickar, inspirerad av kampsport.

FITNESS FORCE INDOOR WALKING:
En enkel konditionsträning som alla kan vara med på. Hela kroppen engageras och du blir skönt svettig. Belastning, utgångsställning och tempo varieras under träningen. Känslan är som att svävande jogga i en lätt uppförsbacke. I passet växlar du sedan mellan att greppa styret eller de två stavarna som pendlar på var sida i takt med dina steg. Du jobbar också fritt med armarna i vissa avsnitt och tränar då din hållning, balans och bålstyrka.

 

 

Kommentarer inaktiverade.